marți, 19 martie 2013

Usi exterior termopan PVC | Usi Armonice | Usi Osciloculisante | Usi terasa

Usile de exterior de tip armonice , culisante , osciloculisante sau de intrare , de terasa , sunt doar cateva din produsele pe care Fereastra Decor le comercializeaza pe piata din Romania si se adreseaza acelor persoane care iubesc spatiile larg deschise .


Usile terasa armonice sunt acele usi de tip acordeon ori pliant-culisante , in care se deschide o singura parte cel putin si se foloseste ca usa normala in perioada de iarna , iar vara in momentul in care se doreste a avea o terasa sau balcon cu deschidere totala , celelalte parti ale acestei usi armonice se deschid una cate una .




Usile oscilo-culisante sau usa de avion se deschid prima oara inspre interior , dupa care culiseaza in lateral , de unde ii vine si numele : oscilo , deschidere normala a usii , culisanta , glisare in lateral . Ce este interesant la aceste usi este cel mai nou sistem de pe piata in acest domeniu , si anume usa care se inchide singura , doar prin actionarea manerului . Acesta actioneaza o tija care pur si simplu care automatizeaza miscarea si , fara prea multe eforturi , aduce usa pe pozitie inchis .

   


Usile de intrare se realizeaza din orice gama de profile PVC si pot fi placate cu Aluminiu in modele la alegerea clientului , diferite culori si sticla ornament . Se foloseste de obicei pentru aceste usi inchiderea automata ce ofera o siguranta aproape totala , usa fiind realizata cu balamale tridimensionale , si asigurata la montaj in mai multe puncte perimetrale .

Acestea folosesc feronerii ce permit deschideri de pana la 5 metri cu inaltime de pana la 2,5 m si se folosesc indeosebi la inchiderea teraselor , Realizate din orice gama de termopane : Rehau , Veka sau Salamander

Fereastra Decor va asteapta la sediul sau din Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea 49, sector 6, Bucuresti, tel 0752 313 551 unde va pune la dispozitie toata gama de usi terasa exterior : Usi armonice , usi terasa , usi glisante , usi osciloculisante , dar si produse din tamplarie PVC Rehau , Veka , Salamander , rulouri exterioare Aluminiu , pereti vant transparenti jaluzele verticale personalizate , jaluzele romane , rolete textile , usi garaj , automatizari porti, sfaturi utile .

Pentru consultanta privind termoizolatia casei dvs contactati-ne aici ... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu